Κείμενο συλλογής υπογραφών

Στέλνω το κείμενο συλλογής υπογραφών που ξεκίνησε από τη Γαλλία και αφορά στην (πολιτική και καταχρηστική) δίωξή μου από τη διοίκηση του ΟΚΑΝΑ.

Στον ενάμιση μήνα που έχει περάσει -φυσικά!- η διοίκηση δεν έχει απαντήσει στην ένστασή μου, ούτε έχει καταφέρει να “πείσει” κάποιο συνάδελφο να αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του Αγίου Σάββα μια που όλοι (προς τιμήν τους) αρνήθηκαν.
Εχω ξεκινήσει τη νομική διαδικασία, τόσο για τη βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας μου όσο και για συκοφαντική δυσφήμιση. Ωστόσο, τα ζητήματα αυτά πολιτικά είναι και πολιτικά λύνονται.
 Όσον αφορά την κυκλοφορία του κειμένου – Δυσκολεύομαι να το κάνω (μια που με αφορά προσωπικά) – αλλά έχει νόημα. Όπως παραδειγματικά με ξεχώρισαν για να δείξουν ότι όποιος έχει άποψη από δω και πέρα θα τιμωρείται (κι ας είναι συνδικαλιστής, γιατρός, διευθυντής…) – έτσι κι εμείς, παραδειγματικά, πρέπει ν’ απαντήσουμε.
Παρακαλώ υπογράψτε το – κυκλοφορήστε το.
Έμμυ

https://www.change.org/p/okana-emmy-koutsopoulou-doit-être-réintégrée-dans-ses-fonctions

(Η Έμμυ Κουτσοπούλου είναι ψυχίατρος και εργάζεται στον ελληνικό Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Γνωστή συνδικαλίστρια, είναι από τους αγωνιστές / αγωνίστριες που δραστηριοποιούνται  εδώ και χρόνια για την υπεράσπιση της δημόσιας  ψυχικής υγείας  και γενικότερα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός.Πρόσφατα παύθηκε από τη θέση της  ιατρού – υπευθύνου της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για ασήμαντη αφορμή, λίγες μέρες μετά από αντιπαράθεση με τη διοίκηση για τις νέες περικοπές στη θεραπεία των εξαρτημένων. Είναι σαφές ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη, για μια έκφραση της προσπάθειας καταστολής  του συνδικαλισμού. Στην Ελλάδα, όπως και αλλού, στον τομέα της υγείας, όπως και αλλού, είμαστε αλληλέγγυοι με αυτούς/αυτές που  αγωνίζονται,  κι ενάντια στην εργοδοτική καταστολή!
Ζητάμε την άμεση αναίρεση της παύσης. Να επανέλθει η Έμμυ Κουτσοπούλου στη θέση της. )
 
 
Αν θέλετε λεπτομέρειες, διαβάστε:
και
καθώς και στη σελίδα μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *