Σάββατο 9/5/2015: Κάλεσμα για την δημιουργία Κοινωνικού Οδοντιατρείου

logo iatreioy

Κάλεσμα για την δημιουργία Κοινωνικού Οδοντιατρείου

Αξιότημη/ε

Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή εκ μέρους του αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Ιατρείου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας-Ν.Ιωνίας και γύρω περιοχών.

Το Κοινωνικό Ιατρείο αποτελεί μια εθελοντική προσπάθεια πολιτών. Δεν λειτουργούμε στα πλαίσια κάποιας δημοτικής αρχής,παράταξης, κόμματος ή ΜΚΟ.

Απαρτίζεται από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και κάτοικους της ευρύτερης περιοχής. Επίσης εντός του ιατρείου λειτουργεί  Κοινωνικό  Φαρμακείο.

Λειτουργούμε καθημερινά  απογευματινές ώρες εδώ και έξι μήνες. Σε αυτό το διάστημα δεχτήκαμε 1000 επισκέψεις από 400 ασθενείς.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η χορήγηση πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση λόγω της οικονομικής κρίσης.

Πιστεύουμε ότι το κράτος υποχρεούται να καλύψει υγειονομικά τον πληθυσμό της χώρας μας. Ως εκ τούτου παλεύουμε μαζί με όλα τα Κοινωνικά Ιατρεία για το δικαίωμα των πολιτών στην Υγεία.

Από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας παρατηρήσαμε ότι η πλειονότητα των ασθενών αντιμετώπιζε και πρόβλημα στοματικής υγιεινής. Όπως ήδη θα ξέρετε , οι οδοντιατρικές επισκέψεις των πολιτών έχουν μειωθεί δραματικά μέσα στην κρίση.

Σας καλούμε να συζητήσουμε απο κοντά το ζήτημα της δημιουργίας Κοινωνικού Οδοντιατρείου το Σάββατο 9 Μαίου 2015 ώρα 11.30 στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου (διεύθυνση Ελ.Βενιζέλου και Χίου ,πλατεία Προσκόπων Αιδινίου,Νέα Φιλαδέλφεια).

Το τηλέφωνό μας είναι  2155053268 από Δευτέρα ως και Παρασκευή  17.00΄-20.00΄.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Για περισσότερες πληροφορίες

site  https://koinonikoiatreionfnx.espivblogs.net

τηλέφωνο επικοινωνίας 215 5053268 (καθημερινά 17.00-20.00)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *