Ενημέρωση (+φώτος) από το γλέντι οικονομικής ενίσχυσης της Κυριακής 8/6/2014

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα το λαϊκό γλέντι οικονομικής ενίσχυσης του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου στο χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης ΝΦ-ΝΧ.

Από τις 2μμ άρχισε να μαζεύεται κόσμος της γειτονιάς για να στηρίξει έμπρακτα το αυτοδιαχειριζόμενο ιατρείο/φαρμακείο της περιοχής μας.

13

Με αρκετό κέφι, χαμόγελα και σιγουριά ότι η νέα κοινωνική δομή αλληλεγγύης θα παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας σε ανέργους, ανασφάλιστους, μετανάστες όχι μόνο της περιοχής της Ν. Φιλαδέλφειας/Ν. Χαλκηδόνας αλλά και της Ν. Ιωνίας και όμορων Δήμων, η εκδήλωση πέτυχε τον σκοπό της.  Να ενισχυθεί οικονομικά το ιατρείο/φαρμακείο ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αρχίσει να λειτουργεί.

Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την ανταπόκριση του Αυτοδιαχειριζόμενου Ωδείου της Ανοιχτής Συνέλευσης για την διεκδίκηση του του Ασυρμάτου στον Αγιο Δημήτριο όπου με την παρουσία τους συνέβαλαν στα μέγιστα στο λαϊκό γλέντι. Τους ευχαριστούμε!

Ακολουθούν φωτογραφίες

14 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12